• ReagimiKEMM 28 04 2017

  Këshilli për Etikë në Media në Maqedoni (KEMM), pas incidenteve të djeshme në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, ku u sulmuan edhe ekipe gazetarësh të disa mediave, apelon për reagim urgjent të policisë dhe të Prokurorisë Publike që të ndërmarrin masat e nevojshme për ndriçimin dhe spastrimin e incidenteve.

  Повеќе
 • PressRelease 10 04 2017

  Këshilli për etikë në mediat e Maqedonisë me shqetësim të madh reagon lidhur me rastet e shpeshtuara të keqpërdorimit të disa mediave, veçanërisht në kontekst të situatës aktuale politike, për përhapjen e spekulimeve, propagandës dhe të pavërtetave të cilat mund të intensifikojnë tensionet dhe të çojnë në trazira të mundshme në shoqëri.

  Повеќе
 • Редовногодишно Собрание на СЕММ

  Советот за етика во медиумите (СЕММ) на 30ти март (четврток), организира редовно годишно Собрание, со почеток во 10:30, во хотел Гранд Плаза, Скопје.

  Повеќе
 • Reagimndaj sulmit të gazetarit të TV 24

  Këshilli për Etikë në Mediat e Maqedonisë (KЕММ) dënon sulmin e djeshëm fizik ndaj gazetarit të Televizionit 24, Hristijan Banevski.

  Повеќе
 • Debati KEMM-it me studentët e Institutit për studime të komunikimit

  Vetë-rregullimi në media dhe përfitimet e tij ishin tema kryesore e diskutimit në debatin me studentët e Institutit për studime të komunikimit, i cili u mbajt më 21 shkurt.

  Повеќе
 • Komunikatëpër media 01 03 2017

  Këshilli për Etikë në Mediat e Maqedonisë (KEMM) dënon ashpër sulmin e djeshëm ndaj ekipit të gazetarëve të portalit A1 On dhe me shqetësim vlerëson se incidenti konfirmon përpjekjet tendencioze për të cenuar lirinë e mediave dhe të drejtën e publikut për t'u informuar.

  Повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
1va al     2ra al     3ta al
loader

  Rreth KEMM-it

 

Objektivat tona

Mbrojtja e lirive të mediave dhe të drejtës së publikut për tu informuar.

Çfarë punojmë

Këshilli realizon objektivat përmes këtyre veprimeve dhe aktiviteteve...

Bordi drejtues

Anëtarët e bordit drejtues të KEMM-it janë...

 

Statuti

Statuti i Shoqatës Këshilli për etikë në media ETIKA PRES Shkup.

Komisioni për
ankesa

Komisioni për ankesa pranë KEMM-it

Zyra
ekzekutive

Zyra ekzekutive e KEMM-it.