• Përfaqësues të KEMM në debat me qytetarë në komunën e Velesit

  Përfaqësues të KEMM në debat me qytetarë në komunën e Velesit

  “Mediat zgjedhjet dhe roli i vetë-regullimit” është tema e debatit të cilin Këshilli për etikë në mediat në Maqedoni (KEMM) e organizoi me 15 nëntor, në Komunën e Velesit. Lexo më shumë
 • Të ndara shpërblimet e Këshillit për etikë në media për storje më të mira gazetareske

  Të ndara shpërblimet e Këshillit për etikë në media për storje më të mira gazetareske

  Këshilli për etikë në mediat në pres konferencën e sotme ka shpallur shpërblimet nga konkursi për storje më të mira gazetareske nga fusha e jetës socijalo-shoqërore. Lexo më shumë
 • Këshilli për etikë në media në Maqedoni i gjykon përleshjet fizike përmes gazetarëve

  Këshilli për etikë në media në Maqedoni i gjykon përleshjet fizike përmes gazetarëve

  Këshilli për etikë në media në Maqedoni reptësisht i gjykon të gjitha llojet e përleshjeve fizike në të cilat janë të involvuar gazetarë dhe apelon për maturi dhe qetësi ndaj çfarë do lloji të provokimeve nga cila do qendër të fuqisë, individ apo grupacioni të jetë. Lexo më shumë
 • Informata falas prej AIM për portalet të cilat do ti respektojnë standardet për raportim etik

  Informata falas prej AIM për portalet të cilat do ti respektojnë standardet për raportim etik

  Agjencia informative e Maqedonisë ka marrë vendim për tre muajt e ardhshëm, deri në mbarimin e zgjedhje locale, internet portalet të kenë mundësi falas ti përcjellin lajmet e AIM-it. Lexo më shumë
 • Pres konferencë për raportim profesional dhe etik për procesin zgjedhor të ardhshëm

  Pres konferencë për raportim profesional dhe etik për procesin zgjedhor të ardhshëm

  Sot, me 13.09.2017, në orën 11, në klubin e gazetarëve, drejtori i AIM – Dragan Antonovski, kryetari I SHGM – Naser Selmani dhe drejtori egzekutiv i KEMM – Marina Tuneva, do të mbajnë pres konferencë. Lexo më shumë
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Këshilli për etikë në media në Maqedoni (KEMM)

KEMM

Këshilli për etikë në media në Maqedoni (KEMM) është organizatë joqeveritare, jopolitike dhe jofitimprurëse, e bazuar në parimin e vullnetit të lirë, që bashkon anëtarët e tij për të realizuar qëllimet dhe aktivitetet e përcaktuara me statutin e organizatës dhe me principet themelore të misionit dhe vizionit të KEMM.

Lexo më shumë

Kërkim

 • Lajme
 • Lajmërime
logce
Bordi drejtues i Këshillit për etikë të mediave në Maqedoni (KEMM) në mbledhjen e djeshme e konstatuan lajmërimin e Dragan Antonovski-it për dorëheqjen e tij dhe tërheqjen nga funkcionet kryetar dhe anëtarë i Bordit drejtues të Këshillit.
logce
Bordi drejtues i Këshillit për etikë të mediave në Maqedoni (KEMM) në mbledhjen e djeshme e konstatuan lajmërimin e Dragan Antonovski-it për dorëheqjen e tij dhe tërheqjen nga funkcionet kryetar dhe anëtarë i Bordit drejtues të Këshillit.а.
KONKURS

KONKURS PËR STORJEN MË TË MIRË GAZETARESKE

Këshilli për etikë në mediat e Maqedonisë (KEMM) shpallë KONKURS PËR STORJEN MË TË MIRË GAZETARESKE Nga fusha e jetës socijalo-shoqërore, me përqëndrim në avancimin e drejtave të njeriut dhe promovimin e drejtave të grupeve shoqërore të qytetarëve të pa mbrojtur dhe të margjinalizuar.
Lexo më shumë
Regullore për punë të komisionit për ankesa pranë Këshillit për etikë në mediat e Maqedonisë

Anëtarët e komisionit

 • Mirce Adamcevski +

  Kryetari i Komisionit
  adamcevski@semm.mk
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Foto Galeria