Извештаи

Поради пандемијата на коронавирусот и наметнатите рестрикции, редовното годишно Собрание на СЕММ за 2019 година се одржа онлајн на платформата Зум (Zoom)

MKD     ENG       ALB

pregled na odluki 2016 001