• SHGM dhe KEMM dënojnë me forcë shkeljen e drejtpërdrejtë të heshtjes zgjedhore

  SHGM dhe KEMM dënojnë me forcë shkeljen e drejtpërdrejtë të heshtjes zgjedhore

  Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) dhe Këshilli për Etikë në Mediat në Maqedoni (KEMM) dënojnë me forcë rastet e shkeljes së heshtjes zgjedhore nga disa media ... Lexo më shumë
 • Ndahen çmimet e KEMM për storjet më të mira gazetareske

  Ndahen çmimet e KEMM për storjet më të mira gazetareske

  Këshilli i Etikës në Media (KEMM) sot, përmes një paraqitje me video në Facebook, shpalli shpërblimet e konkursit për shkrimet-kronikat më të mira gazetareske lidhur me raportimin për pandeminë e koronavirusit (COVID-19)... Lexo më shumë
 • Këshilli i etikës në media (KEM) reagon ndaj raportimit joetik dhe joprofesional

  Këshilli i etikës në media (KEM) reagon ndaj raportimit joetik dhe joprofesional

  Këshilli i etikës në media (KEM) vazhdon të reagojë ndaj rasteve të shpeshtuara të raportimit joetik dhe joprofesional, veçanërisht për përhapjen e spekulimeve te disa media lidhur me pendeminë e koronavirusit Lexo më shumë
 • SHGM, SSNM dhe CMEM: Kundër zgjidhjeve të nxituara për financimin e mediave

  SHGM, SSNM dhe CMEM: Kundër zgjidhjeve të nxituara për financimin e mediave

  Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM), Sindikata e Pavarur e Gazetarëve dhe Punëtorëve Mediatik (SPGPM) dhe Këshilli për Etikë në Mediat në Maqedoni (CMEM) besojnë... Lexo më shumë
 • Konkurs për strojet më të mira gazetareske 2020

  Konkurs për strojet më të mira gazetareske 2020

  Këshilli për Etikë në Mediat e Maqedonisë (KEMM) shpallë konkurs për storjet më të mira gazetareske lidhur me raportimin mbi pandeminë e koronavirusit ... Lexo më shumë
 • Këshilli i Etikës në Media (KEM) me brengosje reagon ndaj rasteve të shpeshtuara të raportimit joetik dhe joprofesional

  Këshilli i Etikës në Media (KEM) me brengosje reagon ndaj rasteve të shpeshtuara të raportimit joetik dhe joprofesional

  Veçanërisht ndaj përhapjes së spekulimeve në disa media lidhur me pandeminë e virusit korona, që në mënyrë plotësuese mund të ndikojë ndaj rritjes së mëtejme të brengosjes dhe shqetësimit tek opinioni, i bazuar në informacione të pasakta dhe sensacionalizëm. Lexo më shumë
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Infografik - Pasqyrë statistikore e punës së Komisionit të Apelit për vitin 2019

KEMM

Këshilli për etikë në media në Maqedoni (KEMM) është organizatë joqeveritare, jopolitike dhe jofitimprurëse, e bazuar në parimin e vullnetit të lirë, që bashkon anëtarët e tij për të realizuar qëllimet dhe aktivitetet e përcaktuara me statutin e organizatës dhe me principet themelore të misionit dhe vizionit të KEMM.

Lexo më shumë
KONKURS

KONKURS PËR STORJEN MË TË MIRË GAZETARESKE

Këshilli për etikë në mediat e Maqedonisë (KEMM) shpallë KONKURS PËR STORJEN MË TË MIRË GAZETARESKE Nga fusha e jetës socijalo-shoqërore, me përqëndrim në avancimin e drejtave të njeriut dhe promovimin e drejtave të grupeve shoqërore të qytetarëve të pa mbrojtur dhe të margjinalizuar.
Lexo më shumë
Regullore për punë të komisionit për ankesa pranë Këshillit për etikë në mediat e Maqedonisë

Anëtarët e komisionit

 • Mirce Adamcevski +

  Kryetari i Komisionit
  adamcevski@semm.mk
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Foto Galeria